Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Aardappelbieslookpuntjes

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Aardappelbieslookpuntjes

Ingrediënten

4 eetlepel(s) olijfolie 
700 gram aardappelschijfjes 
6   scharreleieren 
1 deciliter slagroom 
  peper 
  zout 
6 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook 
75 gram belegen kaas, grof geraspt 

Recept bereiding

Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes verdeeld over de twee pannen aan beide kanten bruin.

Klop de eieren met de slagroom, het bieslook en peper en zout naar smaak los.

Strooi de kaas over de aardappelschijfjes en schenk het eimengsel erover. Laat het ei op een halfhoog vuur stollen.

Keer de aardappelomeletten met behulp van een deksel en bak ook de andere kant lichtbruin. Snijd de omeletten in puntjes. Lekker met een gemengde salade.

bron: C1000

Recept geplaatst op 04-04-2006 om 12:49:20 door en is 40844 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Champignons  à l’escargot Champignons à l’escargot
Bruschetta met paddestoelenspread Bruschetta met paddestoelenspread
Viscocktail met frisse komkommer Viscocktail met frisse komkommer
Kaastimbaaltje met selderij-witlofsalade Kaastimbaaltje met selderij-witlofsalade

Beoordeel recept Waardeer recept aardappelbieslookpuntjes:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "aardappelbieslookpuntjes".


Vet Onderstrepen Cursief