Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 18 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Asperges in bladerdeeg

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 50 - 60 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Asperges in bladerdeeg

Ingrediënten

24 stuk(s) gepelde en gekookte rivierkreeftjes 
2 eetlepel(s) gehakte basilicum 
2 stuk(s) tomaten 
1 teentje(s) knoflook 
2 bosje(s) groene asperges 
2 deciliter alpro soya cuisine 
4 eetlepel(s) frambozenazijn 
4   vellen bladerdeeg van 5 cm op 8 cm 
  vitelma finesse 

Recept bereiding

Bak de bladerdeeg ( kan ook in rondjes van 6 cm) af in een oven van 180 graden voor ongeveere 15 à 20 min
Schil de asperges en snij ze schuin in stukken. Bak ze aan in vitelma finesse en voeg er het teentje look aan toe en kruid met peper en zout.
Ontvel en ontpit de tomaten en snij in blokjes en voeg bij de asperges
Laat 3 min verder garen. Blus met een beetje water en de frambozenazijn. Voeg er de alpro soya cuisine aan toe
Laat even goed doorkoken en voeg de basilicum alsook de rivierkreeftjes toe die gekookt of gestoomd zijn
Serveer tussen 2 sneden bladerdeeg

bron: uit lekker thuis van Piet Huysentruyt

Recept geplaatst op 12-02-2009 om 10:54:25 door en is 4986 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Zalmmousse Zalmmousse
Asperges met zalm en zuiderse kruiden Asperges met zalm en zuiderse kruiden
Asperges met zalm en garnaalmousseline Asperges met zalm en garnaalmousseline
Rauwe zalm en sint jacobsvruchten met limoenroom Rauwe zalm en sint jacobsvruchten met limoenroom

Beoordeel recept Waardeer recept asperges in bladerdeeg:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "asperges in bladerdeeg".


Vet Onderstrepen Cursief