Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 18 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Zalmmousse

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Overig.

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Zalmmousse

Ingrediënten

1 stuk(s) ui 
1 blikje(s) zalm groot 
2 zakje(s) poedergelatine of 5 à 6 blaadjes 
2 kopje(s) water heet 
1 stuk(s) citroen uitgeperst 
  dille 
1 liter slagroom 
1 liter mayonaise 
1 stuk(s) rode en groene paprika 

Recept bereiding

Snipper de ui zeer fijn. Verwijder de ongerechtigheden uit de zalm en doe de zalm in een grote kom. Voeg het kokend hete water, de gelatine, het citroensap , de ui en wat gehakte dille toe en mix dit door elkaar.
Schenk er de slagroom en mayonaise bij en mix nog geruime tijd zodat de mousse zeer luchtig wordt. Schep het mengsel in een ingevette cakvorm en laat de mousse in de koelkast goed opstijven?
Stort dan op schaal en garneer met rode en groen paprikareepjes en dille en dien op in sneetjes met wat geroosterd brood

bron: gevonden zonder bron op internet

Recept geplaatst op 09-02-2009 om 15:02:23 door en is 7071 keer bekeken.

Meer recepten

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "zalmmousse".


Vet Onderstrepen Cursief