Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Groene olijvensaus als fonduedipsaus

Recept informatie

Recept menugang Bijgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Groene olijvensaus als fonduedipsaus

Ingrediënten

1   handvol raketsla 
4 stuk(s) ansjovisfilets op olie 
125 gram groene olijventapenade 
  vers gemalen peper 

Recept bereiding

Mix deze ingrediënten door elkaar voor een snelle lekkere dipsaus

bron: uit tijdschrift zonder bronvermelding

Recept geplaatst op 12-02-2009 om 10:39:40 door en is 1782 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Spaanse saus (2,5 dl) Spaanse saus (2,5 dl)
Tomatensaus Tomatensaus
Gekonfijte tomaten Gekonfijte tomaten
Pikant tomatensausje fonduedipsaus Pikant tomatensausje fonduedipsaus

Beoordeel recept Waardeer recept groene olijvensaus als fonduedipsaus:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "groene olijvensaus als fonduedipsaus".


Vet Onderstrepen Cursief