Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Gekonfijte tomaten

Recept informatie

Recept menugang Bijgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd > 2 uur
Recept aantal personen 10 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Gekonfijte tomaten

Ingrediënten

8 stuk(s) pruimtomaten 
1 takje(s) tijm 
1 teentje(s) knoflook fijngesnipperd 
  griessuiker indien tomaten te zuur 

Recept bereiding

Verwijder de velletjes van de tomaten, snijd ze in vier en verwijder de zaadjes en dep de stukjes droog
Leg naast elkaar op een bakplaat kruid met peper en zout tijm knoflook en indien nodig een weinig griessuiker
Plaats in een voorverwarmde oven van 80 ° en laat 2 uur garen
Draai wel na 1 uur de partjes om.
Laat afkoelen en doe in een potje onder olijfolie. Bewaar. Kan op bruschetta en kan in verscheidene gerechten. Wekenlang plezier

bron: uit Culinair met Peter Goossens uit hln

Recept geplaatst op 10-02-2009 om 12:37:55 door en is 14774 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Spaanse saus (2,5 dl) Spaanse saus (2,5 dl)
Tomatensaus Tomatensaus
Pikant tomatensausje fonduedipsaus Pikant tomatensausje fonduedipsaus
Groene kruidensaus als fonduedipsaus Groene kruidensaus als fonduedipsaus

Beoordeel recept Waardeer recept gekonfijte tomaten:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gekonfijte tomaten".


Vet Onderstrepen Cursief