Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, donderdag 23 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Thaise currywok

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Thaise currywok

Ingrediënten

500 gram kipfilet in reepjes of blokjes 
1 stuk(s) rode paprika in reepjes 
1 eetlepel(s) groene currypasta 
200 milliliter kokomelk uit blik 
  gehakte korianderblaadjes 

Recept bereiding

Verhit de wok. Roerbak de kippenblokjes, de paprikareepjes en de currypasta 3 à 4 min. Schenk er de kokosmelk bij en schep goed om.
Laat nog een paar minuten zacht koken tot vlees gaar is.Werk af met koriander. Lekker met brood of rijst

bron: uit Libelle wokken in 10 minuten

Recept geplaatst op 10-02-2009 om 10:37:56 door en is 4177 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus

Beoordeel recept Waardeer recept thaise currywok:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "thaise currywok".


Vet Onderstrepen Cursief