Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa

Ingrediënten

1 kilo asperges 
400 gram breydelham 
300 gram boter 
4   eidooiers 
  peper en zout 
  witte wijn 
  citroen 
  peterselietakje 

Recept bereiding

Schil de asperges en kook ze al dente in gezouten water.

Haal ze uit het water, leg ze op een droge handdoek en hou ze warm.

Klop een eidooier op met peper en zout, witte wijn en citroen. Roer er geklaarde boter onder. Indien gewenst kan u scheutjes room toevoegen.

Leg de asperges op elkaar op een bordje. Een beetje saus erover gieten en snijd de breydelham in reepjes. Leg de ham en een takje peterselie op de asperges

bron: Breydelspek.be

Recept geplaatst op 28-04-2006 om 14:28:37 door en is 5334 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus
Varkensribstuk in slablaadjes met fijne groente Varkensribstuk in slablaadjes met fijne groente

Beoordeel recept Waardeer recept mechelse asperges met breydelham en mousselinesa:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "mechelse asperges met breydelham en mousselinesa".


Vet Onderstrepen Cursief