Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes

Ingrediënten

  bundel asperges 
8   kleine aardappeltjes 
10   fijne sneden breydelham 
2   eieren 
  peterselie 

Recept bereiding

Kook de kleine aardappeltjes. Kook de asperges en hou ze warm.

Met de eitjes maak je een spiegelei of kook het (hardgekookt) en plet het daarna. Smelt wat boter en voeg toe aan de asperges. Werk het geheel af met veel fijngehakte peterselie.

bron: breydelspek.be

Recept geplaatst op 28-04-2006 om 14:36:32 door en is 6460 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus
Varkensribstuk in slablaadjes met fijne groente Varkensribstuk in slablaadjes met fijne groente

Beoordeel recept Waardeer recept breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes".


Vet Onderstrepen Cursief