Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Goulash

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 1,5 - 2 uur
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Goulash

Ingrediënten

800 gram rundskarbonaden in blokjes 
4 stuk(s) grote aardappelen 
1 blikje(s) gepelde tomaten van 400 gr 
1 stuk(s) rode paprika 
2 stuk(s) uien 
1 teentje(s) knoflook 
1 eetlepel(s) olijfolie 
5 deciliter runderbouillon 
2 takje(s) tijm 
1   blad laurier 
  peper en zout 
  zure room als garnituur en peterselie 

Recept bereiding

Pel de uien en snij ze fijn. Pel de look en hak fijn. Snij de paprika in twee, verwijder pitjes en snij vruchtvlees in repen. Schil de aardappelen en snij ze in grote stukken.
Verwarm de olijfolie en stoof daarin de uien, de aardappels en de look. Voeg dan het rundvlees toe en bak het even mee aan. Voeg er de runderbouillon, look, paprika, tomaten , tijm en laurier bij.
Kruid met peper zout en paprikapoeder.
Zet een deksel op de pan en breng aan de kook.
Laat 1 uur sudderen op een klein vuurtje. Kruid bij naar smaak en verdeel de goulash over diepe borden of kommetjes, garneer met zure room en platte peterselie

bron: Uit Met Meus en vork van Jeroen Meus

Recept geplaatst op 09-02-2009 om 19:37:36 door en is 19786 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus

Beoordeel recept Waardeer recept goulash:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "goulash".


Vet Onderstrepen Cursief