Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Uientaart met ham

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 40 - 50 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Uientaart met ham

Ingrediënten

6 plakje(s) bladerdeeg 
4   uien 
1 bakje(s) schouderham 
2 eetlepel(s) olie 
1 eetlepel(s) suiker 
2 theelepel(s) kerriepoeder 
4   eieren 
100 milliliter melk 
100 gram belegen kaas geraspt 

Recept bereiding

Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in halve ringen snijden. Ham in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien 4 min. bakken. Laatste minuut ham, suiker en kerrie meebakken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ingevette taartvorm met deeg bekleden. Uimengsel over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in 25-30 min. gaar en goudbruin bakken.

Recept geplaatst op 22-12-2008 om 20:02:40 door en is 8692 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Gevulde kipfilet in bladerdeeg Gevulde kipfilet in bladerdeeg
Gegrilde roodbaars met auberginepuree Gegrilde roodbaars met auberginepuree
Aardappelschotel met prei en gehakt Aardappelschotel met prei en gehakt
Stamppot Stamppot

Beoordeel recept Waardeer recept uientaart met ham:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "uientaart met ham".


Vet Onderstrepen Cursief