Receptentabel

Gevulde kipfilet in bladerdeeg

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 40 - 50 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Gevulde kipfilet in bladerdeeg

IngrediŽnten

3   Eieren 
4   Plakjes bladerdeeg 
100 gram Roomkaas met kruiden 
6 eetlepel(s) Slasaus 
1   Krop sla (gewassen) 
2   tomaten (in stukjes) 

Recept bereiding

In 8 minuten 2 eieren hardkoken, onder koud water afspoelen en pellen.

Deeg ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Kipfilets aan een kant diep insnijden, zodat er een holte ontstaat. Holte vullen met roomkaas en kipfilet bestrooien met zout en peper.

Plakjes deeg iets uitrollen en kipfilets in midden ervan leggen. Overgebleven ei loskloppen en deegranden bestrijken met gedeelte van het ei. Deeg rondom kipfilet dichtvouwen en naden goed dichtdrukken.

Pakketjes met naad naar beneden op ingevette bakplaat leggen en bestrijken met rest van losgeklopt ei. In midden van oven in 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Gekookte eieren grof hakken en door de slasaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Kropsla in grove stukken scheuren.

In de slakom sla, tomaat en slasaus met hardgekookt ei voorzichtig mengen. Sla apart bij kippakketjes serveren.

bron: AllerHande

Recept geplaatst op 16-02-2006 om 13:44:49 door Tammy en is 26227 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Gegrilde roodbaars met auberginepuree Gegrilde roodbaars met auberginepuree
Aardappelschotel met prei en gehakt Aardappelschotel met prei en gehakt
Stamppot Stamppot
Gevulde varkenshaas met gebakken groenten Gevulde varkenshaas met gebakken groenten

Beoordeel recept Waardeer recept gevulde kipfilet in bladerdeeg:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gevulde kipfilet in bladerdeeg".


Vet Onderstrepen Cursief