Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Surimicocktail

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Surimicocktail

Ingrediënten

2   eieren (M) 
1   bakje surimisticks (150 g) 
100 milliliter ravigotesaus (fles 250 ml) 
3 eetlepel(s) bieslook (diepvries strooibusje a 50 gr.) 
2 eetlepel(s) kappertjes (potje a 100 g) 
4   blaadjes sla 
4   cocktailglazen 

Recept bereiding

Eieren in ca. 8 minuten hard koken, laten schrikken en pellen. Eieren in stukjes snijden. Surimisticks in stukjes snijden. Ravigottesaus mengen met ei, surimi, bieslook en kappertjes. In vier cocktailglazen sla leggen. Surimicocktail erop scheppen.

bron: Albert Heijn

Recept geplaatst op 13-04-2006 om 21:32:37 door en is 5125 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Zalmrolletjes Zalmrolletjes
Zalm met Oliviade Zalm met Oliviade
Rosbiefrolletjes met knapperige groenten Rosbiefrolletjes met knapperige groenten
Carpaccio met tomaatjes Carpaccio met tomaatjes

Beoordeel recept Waardeer recept surimicocktail:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "surimicocktail".


Vet Onderstrepen Cursief