Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Andijvie-gehaktschotel

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 40 - 50 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Andijvie-gehaktschotel

Ingrediënten

4 eetlepel(s) vloeibare margarine 
800 gram andijvie [panklaar] 
400 gram rundergehakt 
1   ui gesnipperd 
1 zakje(s) champignonsaus 
1 doos puree voor ovenschotel 
  zout en peper 

Recept bereiding

Verhit 2 eetl. margarine in een wok en roerbak de andijvie 4-5 min. beetgaar.
Voeg de zout en peper naar smaak toe.
Verdeel de andijvie in een ingevette ovenschaal.
Verhit weer 2 eetl. margarine in de wok en bak het gehakt met de ui omscheppend rul.
Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen van het zakje.
Schep het gehakt met de saus over de andijvie en strijk de puree erover uit.
Bak de schotel 20-30 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden celcius.

Recept geplaatst op 06-04-2006 om 17:57:35 door en is 85217 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Gevulde kipfilet in bladerdeeg Gevulde kipfilet in bladerdeeg
Gegrilde roodbaars met auberginepuree Gegrilde roodbaars met auberginepuree
Aardappelschotel met prei en gehakt Aardappelschotel met prei en gehakt
Stamppot Stamppot

Beoordeel recept Waardeer recept andijvie-gehaktschotel:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "andijvie-gehaktschotel".


Vet Onderstrepen Cursief