Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, donderdag 23 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Gevulde tomaat met zalm

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Gevulde tomaat met zalm

Ingrediënten

1   blikje roze zalm 
4   vleestomaten 
1   sjalot. gesnipperd 
1   middelgrote zoetzure augurk, fijngehakt 
0,5 eetlepel(s) tomatenketchup 
2 eetlepel(s) yogonaïse 
4   toefjes peterselie 

Recept bereiding

Laat ze zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes.

Was en snijd een kapje van elke tomaat en hol ze uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Verdeel het visvlees in stukjes en schep er de sjalot, de augurk, de ketchup, de mayohalf en peper en zout naar smaak door.

Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen.

bron: C1000

Recept geplaatst op 04-04-2006 om 13:59:32 door en is 17325 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Zalmrolletjes Zalmrolletjes
Zalm met Oliviade Zalm met Oliviade
Rosbiefrolletjes met knapperige groenten Rosbiefrolletjes met knapperige groenten
Carpaccio met tomaatjes Carpaccio met tomaatjes

Beoordeel recept Waardeer recept gevulde tomaat met zalm:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gevulde tomaat met zalm".


Vet Onderstrepen Cursief