Welkom bezoeker, zondag 20 april 2014.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Gevuld stokbrood

Recept informatie

Recept menugang Tussendoortje
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd < 10 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Gevuld stokbrood

IngrediŽnten

8   zongedroogde tomaten op olie 
12   olijven met piment 
400 gram rundergehakt 
1   afbak stokbrood 
10 takje(s) basilicum 
100 gram salami 
  zout 
  peper 

Recept bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius (hetelucht 180 graden celsius).

Snijd de tomaten in stukjes en kneed deze samen met de olijven door het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.

Snijd het stokbrood in 4 stukken. Hol het stokbrood uit en beleg de binnenkanten met de basilicumblaadjes en de salami.

Vul het stokbrood met het gehakt. Laat het gevulde stokbrood in ca. 15 minuten gaar worden.

Snijd het stokbrood eventueel in plakken.

bron: Super de Boer

Recept geplaatst op 02-04-2006 om 12:53:03 door Tammy en is 15970 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Empanadas Empanadas
Ragout van riblappen en champignons Ragout van riblappen en champignons

Beoordeel recept Waardeer recept gevuld stokbrood:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gevuld stokbrood".


Vet Onderstrepen Cursief