Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, woensdag 22 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Empanadas

Recept informatie

Recept menugang Tussendoortje
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Empanadas

Ingrediënten

4   plakken diepvries bladerdeeg 
2 eetlepel(s) zonnebloemolie 
400 gram rundergehakt 
100 gram gezouten pecannoten 
100 gram roquette (vers kruid) 
4 takje(s) peterselie 
1   eidooier 
  zout 
  versgemalen peper 

Recept bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Breng op smaak met zout en peper.
Pel en hak de pecannoten grof en roer ze door het gehakt.

Was en snij de roquette en de peterselie fijn.
Schep de roquette en de peterselie door het gehakt. Snij uit de plakken bladerdeeg zo groot mogelijke rondjes en verdeel het gehakt erover.
Vouw de rondjes dicht en druk de randen goed aan met een vork.

Klop de eidooier los. Leg de empanadas op de bakplaat en bestrijk ze met de eidooier.

Bak de empanades midden in de oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.

Serveer de empanades warm of koud.

bron: Super de Boer

Recept geplaatst op 02-04-2006 om 12:47:13 door en is 11458 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Gevuld stokbrood Gevuld stokbrood
Ragout van riblappen en champignons Ragout van riblappen en champignons

Beoordeel recept Waardeer recept empanadas:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "empanadas".


Vet Onderstrepen Cursief