Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 18 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Runderbouillon

Recept informatie

Recept menugang Soepen
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd > 2 uur
Recept aantal personen 6 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Runderbouillon

Ingrediënten

2 liter Water 
500 gram Soepvlees 
2   Kruidenbuiltjes 
  Runder bouillonblokjes (voor 2 liter) 
  Vermecelli 
  Soepballetjes 

Recept bereiding

Voeg alle ingrediënten toe aan het water en laat het geheel 2 uur trekken.

Haal het vlees uit de soep en snijd of trek deze in kleine sliertjes en voeg ze weer aan de bouillin toe.

Draai balletjes van gehakt of gebruik kant en klaar soepballetjes en voeg deze toe aan de runderbouillon.

Kook de vermicelli naar de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Voeg toe naar smaak. doe de vermicelli als laatst toevoegen, anders wordt deze te gaar.

Deze soep is goed in te vriezen.

Recept geplaatst op 16-02-2006 om 01:11:42 door en is 10950 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Runder tomatensoep Runder tomatensoep
Gebonden bloemkoolsoep Gebonden bloemkoolsoep
Garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes Garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes
Hollandse garnalensoep Hollandse garnalensoep

Beoordeel recept Waardeer recept runderbouillon:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "runderbouillon".


Vet Onderstrepen Cursief