Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Aubergines bakken

Bekijk hier de handige tip & truc aubergines bakken. Je kan zo nog honderden tips & trucs raadplegen in ons handige en overzichtelijke tips & trucs overzicht. Bekijk ze allemaal!

  Tips & trucs titel Omschrijving 
tips & trucsAubergines bakkenOm een bittere smaak van aubergines te voorkomen kun je ze voor het bakken bestrooien met zout. Dit laat je tien minuten intrekken waarna je ze afdekt met een keukenrol. Ook nemen de plakjes aubergines dan minder vet op.


Tips & Trucs zoeken

Tips & trucs

back Terug naar tips en trucs overzicht.