Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Zoute bouillon

Bekijk hier de handige tip & truc zoute bouillon. Je kan zo nog honderden tips & trucs raadplegen in ons handige en overzichtelijke tips & trucs overzicht. Bekijk ze allemaal!

  Tips & trucs titel Omschrijving 
tips & trucsZoute bouillonAls de bouillon te zout is geworden, kun je deze redden met een geklopt ei. doe het geklopte ei in de kokende bouillon. Als je het gestolde ei er weer uit haalt is de zoute smaak verdwenen.

volgende tip & truc volgende

Tips & Trucs zoeken

Tips & trucs

back Terug naar tips en trucs overzicht.