Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Vette bouillon

Bekijk hier de handige tip & truc vette bouillon. Je kan zo nog honderden tips & trucs raadplegen in ons handige en overzichtelijke tips & trucs overzicht. Bekijk ze allemaal!

  Tips & trucs titel Omschrijving 
tips & trucsVette bouillonAls de bouillon te vet is geworden, kun je de bouillon af laten koelen en het erop drijvende gestolde vet eraf scheppen. Als je dit te veel tijd vindt kosten dan kun je met behulp van een stevige keukenrol het vet laten opzuigen.


Tips & Trucs zoeken

Tips & trucs

back Terug naar tips en trucs overzicht.