Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Overblijvende bonenkruid

overblijvende bonenkruid Hier vindt u uitgebreide informatie van het kruid of specerij overblijvende bonenkruid. Lees hieronder wat voor smaak overblijvende bonenkruid heeft, hoe u het beste overblijvende bonenkruid kan gebruiken en bij welke gerechten en/of recepten overblijvende bonenkruid het beste tot zijn recht komt. Tevens vindt u hier nog wat extra informatie over overblijvende bonenkruid om zo een nog betere indruk te krijgen van het kruid of specerij.


  
Latijnse naamSatureja montana
FamilienaamLipbloemenfamilie (Labiateae)
Overige namen-
Buitenlandse namenEngels: Winter savoury.
Frans: Sarriette d’hiver.
Duits: Winter Bergminze.
Oorsprong-
Vindplaats-
Beschrijving-
KweekIn maart zaaien onder glas.
De zaailingen 60 centimeter van elkaar uitpoten in arme kalkhoudende grond, op een zonnige plek.
Verduurzamen-
Eigenschappen-
Toepassing spijs & drank-
Toepassing medicinaal-
Toepassing huishoudelijk-


zoek kruiden en specerijen



back Terug naar kruiden en specerijen overzicht.