Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Rundertartaar

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 1 - 1,5 uur
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Rundertartaar

Ingrediënten

250 gram rundvlees best gepelde biefstuk 
4 centiliter olijfolie 
20 gram mosterd zachte 
2 stuk(s) eidooier 
  enkele druppels tabasco 
  scheut worchestersaus 
20 gram kleine kappertjes 
20 gram versnipperde sjalot 
snufje(s) selderijzout 
2 eetlepel(s) gehakte peterselie 
  peper 
  zout 

Recept bereiding

Leg het vlees circa 1 uur in diepvries en snij het dan in heel kleine blokjes.
Meng voor de marinade alle ingredienten op peper zout en peterselie na. Roer ca 40 gram van de marinade onder de blokjes vlees, begin met een beetje en proef telkens zodat de tartaar jouw smaak wordt.
Smaak af met zout peper en peterselie
Serveer met krulsla en frietjes

bron: uit culinair met peter goossens uit hln

Recept geplaatst op 10-02-2009 om 10:48:50 door en is 12066 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa Mechelse asperges met breydelham en mousselinesa
Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes Breydelham met asperges, ei en krielaarappeltjes
Kalfsfricassee Kalfsfricassee
Eendefilet met passievruchtensaus Eendefilet met passievruchtensaus

Beoordeel recept Waardeer recept rundertartaar:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "rundertartaar".


Vet Onderstrepen Cursief