Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Vistapas

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Vistapas

Ingrediënten

4   sneetjes casino wit 
1 teentje(s) knoflook 
2 eetlepel(s) olijfolie 
100 gram gerookte zalm 
1 bakje(s) Johma Oliviades garnaal-knoflook 
8 plakje(s) chorizo [vleeswaar] 
1 bakje(s) partyolijven [140 gr.] 
  broodrooster 
  12 cockailprikkers 

Recept bereiding

Korsten van brood snijden, brood roosteren in broodrooster.
Knoflook uitpersen boven de olie.
Geroosterd brood besmeren met knoflook-olie.
Brood in vieren snijden.
Vier mooie plakjes zalm achterhouden, de rest in vierkantjes snijden.
Stukje brood beleggen met vierkantjes zalm en lepeltje oliviades garnaal -knoflook.
Achtergehouden plakjes zalm besmeren met oliviades garnaal-knoflook en oprollen.
Vastzetten met prikkertje.
Plakjes chorizo oprollen en elk met een olijf aan prikker steken.
Hapjes serveren op groot bord met rest van de olijven.

bron: albert heijn

Recept geplaatst op 16-04-2006 om 12:19:53 door en is 9364 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Zalmrolletjes Zalmrolletjes
Zalm met Oliviade Zalm met Oliviade
Rosbiefrolletjes met knapperige groenten Rosbiefrolletjes met knapperige groenten
Carpaccio met tomaatjes Carpaccio met tomaatjes

Beoordeel recept Waardeer recept vistapas:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "vistapas".


Vet Onderstrepen Cursief