Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Rundvleesragout met paddestoelen

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Rundvleesragout met paddestoelen

Ingrediënten

200 gram paddestoelen soepmix 
20 gram boter 
1   sjalot, gesnipperd 
4   pasteibakjes 
1   blik rundvleesragout 
1   dun bosuitje, in ringetjes 
1 eetlepel(s) peterselie, fijngeknipt 

Recept bereiding

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes.

Smelt de boter in een ruime pan en fruit de sjalot 3 min. op een laag vuur.

Voeg de paddestoelen toe en bak ze 5 min. op een halfhoog vuur mee.

Verwarm de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Schep de ragout door het paddestoelenmengsel en warm het al omscheppend goed door. Schep de bosui erdoor.

Zet de pasteibakjes op de borden en schep de ragout erin en erover. Zet het dekseltje schuin in de ragout, garneer met de peterselie en serveer direct.

bron: C1000

Recept geplaatst op 04-04-2006 om 15:02:32 door en is 10701 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Zalmrolletjes Zalmrolletjes
Zalm met Oliviade Zalm met Oliviade
Rosbiefrolletjes met knapperige groenten Rosbiefrolletjes met knapperige groenten
Carpaccio met tomaatjes Carpaccio met tomaatjes

Beoordeel recept Waardeer recept rundvleesragout met paddestoelen:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "rundvleesragout met paddestoelen".


Vet Onderstrepen Cursief