Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Ham-aspergecocktail

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Ham-aspergecocktail

Ingrediënten

2   scharreleieren 
1   blikje slierasperges 
100 gram achterham 
4 eetlepel(s) yogonaïse 
2 theelepel(s) groene pesto 
  versgemalen peper 
  zout 
4   blaadjes kropsla 
1 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 

Recept bereiding

Kook de eieren in ± 10 min. Hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en hak ze fijn.

Laat de asperges uitlekken, snijd er 4 mooie puntjes af voor de garnering en snijd de rest in stukjes.

Hak de ham fijn. Meng de eieren met de asperges, de ham, de mayohalf, de pesto en peper en zout naar smaak.

Was de sla en dep de blaadjes droog. Verdeel ze over 4 mooie coupes en schep de cocktail erop.

Garneer de cocktail met de achtergehouden aspergepunten en de peterselie. Lekker met driehoekjes geroosterd brood.

bron: C1000

Recept geplaatst op 04-04-2006 om 14:03:43 door en is 221437 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Zalmrolletjes Zalmrolletjes
Zalm met Oliviade Zalm met Oliviade
Rosbiefrolletjes met knapperige groenten Rosbiefrolletjes met knapperige groenten
Carpaccio met tomaatjes Carpaccio met tomaatjes

Beoordeel recept Waardeer recept ham-aspergecocktail:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "ham-aspergecocktail".


Vet Onderstrepen Cursief