Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Boerenkoolpesto

Recept informatie

Recept menugang Bijgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Boerenkoolpesto

Ingrediënten

100 gram boerenkool 
50 gram pecannoten 
0,5 teentje(s) knoflook 
50 gram pittige oude kaas, geraspt 
4 eetlepel(s) olijfolie (extra vergine) 
  zeezout 
  versgemalen peper 
  keukenmachine of staafmixer 

Recept bereiding

Kook de boerenkool in een bodem water met zout in 10 min. Rooster de pecannoten in 3-5 min in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Schud ze regelmatig om. Giet de boerenkool goed af.

Maal de boerenkool met de noten, de knoflook, de kaas en de olijfolie tot een grove pesto. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper.
Lekker met dekookte of gebakken krieltjes.

bron: allerhande

Recept geplaatst op 16-02-2009 om 16:50:40 door en is 3701 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Worteltjes met sesamzaad Worteltjes met sesamzaad
Asperges met eiersaus Asperges met eiersaus
Aardappelkoek Aardappelkoek
Pittige komkommersalade Pittige komkommersalade

Beoordeel recept Waardeer recept boerenkoolpesto:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "boerenkoolpesto".


Vet Onderstrepen Cursief