Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Aardappelkoek

Recept informatie

Recept menugang Bijgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering
Aardappelkoek

Ingrediënten

0,75 kilo Aardappels 
50 gram Uien 
0,5   Ei 
40 gram Geraspte oude kaas 
1 mespuntje(s) Rozemarijn 
0,5 theelepel(s) Knofflookpoeder 
25 gram Magarine 

Recept bereiding

Schil de aardappelen en rasp deze in de keukenmachine of met een schaaf. Leg de aardappelrasp op een theedoek en wring er al het vocht uit. Maak de uien schoon en rasp deze ook.

Meng in een schaal de aardappelschaafsel en uienrasp, knoflookpoeder, rozemarijn, oude kaas en het halve ei door elkaar. Smelt de boter in de koekenpan totdat de boter goed heet is. Doe het mengsel in de pan en druk het stevig aan zodat de gehele bodem bedekt is.

Na 10 a 15 minuten met behulp van een deksel de koek omdraaien en bak de andere kant gaar. Je kan de aardappelkoek warm houden in de oven of meteen serveren. Snijd hem in mooie punten.

Recept geplaatst op 31-03-2006 om 14:35:52 door en is 48420 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Worteltjes met sesamzaad Worteltjes met sesamzaad
Asperges met eiersaus Asperges met eiersaus
Pittige komkommersalade Pittige komkommersalade
Aardappelsalade met mosterddressing Aardappelsalade met mosterddressing

Beoordeel recept Waardeer recept aardappelkoek:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "aardappelkoek".


Vet Onderstrepen Cursief