Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Bruschetta

Recept informatie

Recept menugang Tapas
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Bruschetta

Ingrediënten

2 teentje(s) knoflook 
2 stuk(s) vleestomaten 
takje(s) basilicum 
  zout 
  peper 
8 plakje(s) boerenbrood 
4 eetlepel(s) olijfolie 

Recept bereiding

De oven op 250 ° c voorverwarmen. De teentjes knoflook pellen en doormidden snijden. De tomaten in kokend water dompelen, schillen, door midden snijden en ontpitten. Het vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
De basilicum wassen en uitschudden. De blaadjes van de steeltjes trekken en in fijne reepjes snijden
De stukjes tomaat en de basilicumreepjes vermengen, flink kruiden met peper en zout.
De sneden brood op de bovenste richel van de voorverwarmde oven goudbruin bakken.
De hete sneden brood met het snijvlak van de lookteentjes inwrijven en vervolgens overvloedig met olijfolie besprenkelen.
De sneden brood met de blokjes tomaat beleggen en onmiddelijk serveren

bron: bron ongekend

Recept geplaatst op 10-02-2009 om 10:33:46 door en is 21016 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Olijvenmuffins met tonijndip Olijvenmuffins met tonijndip
Mousse van rode paprika en tomaat met mozarella Mousse van rode paprika en tomaat met mozarella

Beoordeel recept Waardeer recept bruschetta:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "bruschetta".


Vet Onderstrepen Cursief