|
Garnalen-krabcocktail
|
Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.
Recept informatie
Ingrediënten
200 gram hollandse garnalen |
100 gram surimisticks (in stukjes gesneden) |
4 tomaten (ontveld) |
2 eetlepel(s) gehakte bieslook |
whisky cocktailsaus |
8 blaadjes ijsbergsla |
8 sprieten bieslook |
Recept bereiding
Snij de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snij ze in kleine blokjes.
Meng de whisky cocktailsaus naar smaak met de garnalen en de krab en voeg wat bieslook en de tomaten toe.
Neem 4 brede cocktailglazen op een poot, leg hierin de blaadjes ijsbergsla en vul de glazen met het mengsel. Garneer met de overige bieslook.
Recept geplaatst op 10-12-2006 om 12:39:16 door en is 24522 keer bekeken.
|
Meer recepten
Recept reactie(s)
|