Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 24 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Botersla met aardappel-kerriesalade

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Botersla met aardappel-kerriesalade

Ingrediënten

450 gram aardappelschijfjes 
100 gram botersla 
2   bosuitjes 
1   rode puntpaprika 
1   cervelaatworst 
1 takje(s) basilicum 
3 eetlepel(s) kerrie-ananassaus 

Recept bereiding

In pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 beetgaar koken. Botersla over twee kommen verdelen.

Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Basilicum in dunne reepjes snijden. Cervelaatworst in stukjes snijden.

Aardappelschijfjes afgieten. Kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor scheppen. Lauwwarme aardappelsalade op kropsla scheppen.

bron: Albert Heijn

Recept geplaatst op 02-04-2006 om 01:50:20 door en is 8018 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Forel op kruidig zoutbed Forel op kruidig zoutbed
Schnitzelrolletjes met tomatensaus Schnitzelrolletjes met tomatensaus
Porkshopper Porkshopper
Hete kip Hete kip

Beoordeel recept Waardeer recept botersla met aardappel-kerriesalade:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "botersla met aardappel-kerriesalade".


Vet Onderstrepen Cursief