Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Gamba's in wijnroomsaus

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Gamba's in wijnroomsaus

Ingrediënten

12   gamba's 
1 glas witte wijn 
2 teentje(s) knoflook 
1 beker(s) finesse voor verrijken 
2   uien 
1 zakje(s) geraspte kaas 
2 eetlepel(s) olijfolie 
  peper en zout 

Recept bereiding

Verwarm in een wok of hapjespan de olijfolie en bak de gamba's op hoog vuur samen met de knoflook en gesnipperde ui. Verwarm ondertussen de oven op 180 graden. Als de gamba's donkerroze zijn en de uien en knoflook goed gebakken blus je het geheel af met het glas witte wijn. Roer dan Finesse voor verrijken door de gamba's en giet het geheel in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Zet in de oven totdat de kaas gesmolten is. Heerlijk met stokbrood!

Recept geplaatst op 30-07-2007 om 15:16:13 door en is 14892 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Carpaccio van gerookte zalm met salade Carpaccio van gerookte zalm met salade
Garnalen-krabcocktail Garnalen-krabcocktail

Beoordeel recept Waardeer recept gamba's in wijnroomsaus:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gamba's in wijnroomsaus".


Vet Onderstrepen Cursief