Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Lijnzaadkoeken

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Overig.

Recept informatie

Recept menugang Tussendoortje
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Lijnzaadkoeken

Ingrediënten

Recept bereiding

Meng in een kom alle ingrediënten, let er bij het toevoegen van het water op of het lijkt op een papje dat niet te waterig is.
Laat dit voor ongeveer 30 minuten staan.
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en bekleed een vierkant bakblik met bakpapier.
Stort hier het mengsel in en druk het met de achterkant van een lepel goed aan.
Snijd de crackers alvast voor met een scherp mes of pizzaroller, na het bakken kun je ze namelijk alleen nog breken.
Bestrooi eventueel nog met extra zeezout en zet ze gedurende 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven (bij 30 minuten zijn ze nog redelijk zacht en rond de 40 minuten worden ze lekker knapperig).
Laat de crackers even afkoelen en breek ze daarna in de voorgesneden stukken af.

bron: www.veganuts.nl

Recept geplaatst op 24-06-2014 om 14:13:07 door en is 10518 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Oliebollen met appel en rozijnen Oliebollen met appel en rozijnen
Warme geitenkaas met cranberrries Warme geitenkaas met cranberrries
Lijnzaadkoekjes Lijnzaadkoekjes

Beoordeel recept Waardeer recept lijnzaadkoeken:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "lijnzaadkoeken".


Vet Onderstrepen Cursief