Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Kersenflappen

Recept informatie

Recept menugang Tussendoortje
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 10 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Kersenflappen

Ingrediënten

10 plakje(s) bladerdeeg 
1 blikje(s) kersenvlaaivulling 
5 eetlepel(s) kristalsuiker 
1   losgeklopt ei 
1 pot(ten) kersen 
1 zakje(s) vanillesuiker 

Recept bereiding

1. Verwarm de over voor op 200 graden.
2. Haal het bladerdeeg uit het pakje, trek het plastic er af en laat het ontdooien.
3. Laat de kersen uit het potje uitlekken.
4. Meng de kersenvlaaivulling met de kersen uit het potje.
5. Doe op elk plakje bladerdeeg een beetje kersenvulling en duw hem voorzichtig dicht.
6. Bestrijk de kersenflappen met ei en strooi er wat vanillesuiker over.
7. Schuif de bakplaat in de oven en bak ze in 20-25 minuten mooi bruin.

Recept geplaatst op 07-08-2012 om 15:00:34 door en is 5979 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Milkshake recept voor kinderen vanaf 6 maanden Milkshake recept voor kinderen vanaf 6 maanden
Kruidkoek Kruidkoek

Beoordeel recept Waardeer recept kersenflappen:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "kersenflappen".


Vet Onderstrepen Cursief