Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 25 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Kruidkoek

Recept informatie

Recept menugang Tussendoortje
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 12 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Kruidkoek

Ingrediënten

400 gram zelfrijzend bakmeel 
100 gram boter 
250 gram bruine basterdsuiker 
2 eetlepel(s) stroop 
1 mespuntje(s) zout 
2   eieren 
1 glas water 
2 eetlepel(s) cacao 
2 eetlepel(s) gemalen anijs 
1 eetlepel(s) nootmuskaat 
2 eetlepel(s) kaneel 
1 eetlepel(s) gemberpoeder 

Recept bereiding

1. Doe het water in een kom.
2. Doe daarbij de suiker, de eieren, de stroop, de gesmolten boter, de koekkruiden (cacao, gemalen anijs, nootmuskaat, kaneel en de gemberpoeder) en het zelfrijzend bakmeel.
3. Doe het beslag in een cakevorm.
4. Bak hem daarna 1 uur in de oven. Voor een elektrische oven 1/2 uur alleen onderwarmte en daarna 1/2 uur onder- en bovenwarmte. Voor een heteluchtoven 160 graden.

Recept geplaatst op 07-08-2012 om 14:25:06 door en is 2648 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Milkshake recept voor kinderen vanaf 6 maanden Milkshake recept voor kinderen vanaf 6 maanden
Kersenflappen Kersenflappen

Beoordeel recept Waardeer recept kruidkoek:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "kruidkoek".


Vet Onderstrepen Cursief