Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Bokkepootjestaart

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Overig.

Recept informatie

Recept menugang Gebak
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 12 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Bokkepootjestaart

Ingrediënten

1   vlaaibodem 
1 pakje(s) bokkepootjes 
1 pot(ten) tokkelroom 
1 liter slagroom 
4 theelepel(s) suiker (naar wens , kan ook zonder) 

Recept bereiding


Klop de slagroom (eventueel suiker toevoegen)
Besmeer de vlaaibodem eerst met de tokkelroom.
Daarna met een klein laagje slagroom (ongeveer1/3 deel).
Dan snijd je de bokkepootjes over de lengte door , bewaar er ongeveer drie voor de afwerking.
De halve bokkepootjes leg je allemaal netjes op het laagje slagroom. Over de bokkepootjes doe je de rest van de slagroom, dat smeer je netjes uit tot een glad geheel. De overgebleven bokkepootjes verkruimel je als afwerking over de taart. De taart is het lekkerst als je he minimaal 1 dag van tevoren maak en je moet hem in de koelkast bewaren.

Recept geplaatst op 09-10-2008 om 18:33:15 door en is 13463 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Soezen met slagroom en chocolade Soezen met slagroom en chocolade
Pepernoten taart Pepernoten taart
Banketletter Banketletter
Appelflappen de luxe Appelflappen de luxe

Beoordeel recept Waardeer recept bokkepootjestaart:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "bokkepootjestaart".


Vet Onderstrepen Cursief