Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Kwarkpannenkoekjes met rozijnen

Recept informatie

Recept menugang Nagerecht
Recept keuken Hongaarse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Kwarkpannenkoekjes met rozijnen

Ingrediënten

2   eieren 
75 gram zelfrijzend bakmeel 
2 theelepel(s) witte basterdsuiker 
1 theelepel(s) zout 
250 gram volle kwark 
6 eetlepel(s) rozijnen 
2 eetlepel(s) boter of margarine 
  poedersuiker 

Recept bereiding

Eieren loskloppen en met zelfrijzend bakmeel,witte basterdsuiker,zout,volle kwark en rozijnen tot een beslag roeren.
Boter in gedeelten verhitten in koekenpan.
Pannenkoekbeslag in gedeeltes in koekenpan scheppen en er ca. 16 kleine pannenkoekjes van bakken.
Pannenkoekjes over vier verwarmde borden verdelen en bestrooien met poedersuiker.

bron: A.H.

Recept geplaatst op 22-05-2006 om 21:29:55 door en is 17610 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Kruimelkwark met rozijnen Kruimelkwark met rozijnen
Koffie-ricotta Koffie-ricotta
Mascarpone met bosvruchten Mascarpone met bosvruchten

Beoordeel recept Waardeer recept kwarkpannenkoekjes met rozijnen:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "kwarkpannenkoekjes met rozijnen".


Vet Onderstrepen Cursief