Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Kruimelkwark met rozijnen

Recept informatie

Recept menugang Nagerecht
Recept keuken Hongaarse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Kruimelkwark met rozijnen

Ingrediënten

500 gram magere kwark 
1   pot abrikozencompote [360 gr.] 
6   marie biscuitjes 
1   bekertje slagroom [a 125 ml.] 
1 eetlepel(s) vloeibare honing 

Recept bereiding

Kwark mengen met compote.
Koekjes verkruimelen.
Slagroom stijfkloppen met lepel honing.
In vier hoge glazen laagje kwark en koekkruimels verdelen.
Garneren met een toefje slagroom.

bron: A.H.

Recept geplaatst op 22-05-2006 om 21:35:47 door en is 4066 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Kwarkpannenkoekjes met rozijnen Kwarkpannenkoekjes met rozijnen
Koffie-ricotta Koffie-ricotta
Mascarpone met bosvruchten Mascarpone met bosvruchten

Beoordeel recept Waardeer recept kruimelkwark met rozijnen:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "kruimelkwark met rozijnen".


Vet Onderstrepen Cursief