Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Pannenkoeken met huttenkase en artisjok

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Pannenkoeken met huttenkase en artisjok

Ingrediënten

1   blik artisjokharten 
2 beker(s) Danone huttenkase a 200 gr. 
1   potje tomatentapenade 
1 zakje(s) pannekoek portiemix a135 gr. 
300 deciliter melk 
1 zakje(s) gemengde sla a 200 gr. 
4 eetlepel(s) yoghurtdressing 
2 eetlepel(s) boter of margarine 

Recept bereiding

Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden.
Huttenkase mengen met tomatentapenade.
Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing.
Sla mengen met dressing.
Boter verhitten in koekenpan[doorsnede 20-22 cm] en vier pannenkoeken bakken.
Pannenkoeken royaal besmeren mer huttenkase-mengsel.
Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen.
Eventueel nog even opnieuw verwarmen in de magnetron.
Pannenkoeken severen met sla.

bron: Albert Heijn

Recept geplaatst op 09-04-2006 om 16:22:17 door en is 99042 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Groente ballen Groente ballen
Roerbak met knapperige groenten Roerbak met knapperige groenten
Hartige kerrietaart Hartige kerrietaart
Frittata met champignons Frittata met champignons

Beoordeel recept Waardeer recept pannenkoeken met huttenkase en artisjok:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "pannenkoeken met huttenkase en artisjok".


Vet Onderstrepen Cursief