Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Asperges met eiersaus

Recept informatie

Recept menugang Bijgerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Asperges met eiersaus

Ingrediënten

2   Scharreleieren 
1,5 kilo Witte asperges 
1 zakje(s) Seizoensaus voor asperges (van Maggi) 
2 eetlepel(s) Bieslook 
  Zout 

Recept bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en hak ze in stukjes.

Schil de asperges van het kopje naar beneden en breek of snijd het onderste stugge stukje eraf.

Kook de asperges in water met wat zout (afhankelijk van de dikte) in 15 minuten gaar. Giet ze af, vang 2 deciliter van het kookvocht op en houd de asperges warm.

Bereid een saus van de opgevangen kookvocht en het zakje sausmix. Schep het ei en het bieslook erdoor.

serveer de saus bij de asperges.

bron: C1000 Kookboek

Recept geplaatst op 15-02-2006 om 23:26:42 door en is 14667 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Worteltjes met sesamzaad Worteltjes met sesamzaad
Aardappelkoek Aardappelkoek
Pittige komkommersalade Pittige komkommersalade
Aardappelsalade met mosterddressing Aardappelsalade met mosterddressing

Beoordeel recept Waardeer recept asperges met eiersaus:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "asperges met eiersaus".


Vet Onderstrepen Cursief