Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 18 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Pizzadeeg

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 1 - 1,5 uur
Recept aantal personen 2 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Pizzadeeg

Ingrediënten

75 gram volkoren speltmeel 
75 gram speltbloem 
75 gram lauw water 
1 eetlepel(s) olijfolie 
7 gram gist 
1 theelepel(s) agavesiroop 
1 theelepel(s) zout 

Recept bereiding

Meng water, gist en agavesiroop met elkaar en laat een paar tot 10 minuten staan.
Voeg de overige ingrediënten toe en meng goed door elkaar. Kneed tot een soepel deeg.
Bloem de bal deeg en laat op een warme plek onder een theedoek 1 uur rijzen.

Rol het deeg uit en bestrijk met tomatensaus.
Bak in een zo warm mogelijke oven in een paar minuten voor.

bron: aangepast van internet

Recept geplaatst op 09-03-2014 om 20:55:46 door en is 1152 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini

Beoordeel recept Waardeer recept pizzadeeg:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "pizzadeeg".


Vet Onderstrepen Cursief