Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zondag 19 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Rundercarpaccio

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Belgische
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Rundercarpaccio

Ingrediënten

200 gram rundvlees van filet puur of naaldstuk 
  olijfolie 
  rucola 
15 stuk(s) pijnboompitten geroosterd in droge pan 
  schilfers parmezaan kaas 
  enkele druppels balsamico 

Recept bereiding

Leg vlees 1 uur indiepvries alvorens in 16 fijne sneden te snijden
Leg de sneetjes in een waaier op bord en bedruppel met olijfolie en werk af met rucola, pijnboompitten, balsamico en parmezaan

bron: recept van culinair met peter goossens uit hln

Recept geplaatst op 10-02-2009 om 10:43:05 door en is 6238 keer bekeken.

Meer recepten

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "rundercarpaccio".


Vet Onderstrepen Cursief