Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Oostenrijkse goulashsoep

Recept informatie

Recept menugang Soepen
Recept keuken Oostenrijkse
Recept bereidingstijd 1,5 - 2 uur
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Oostenrijkse goulashsoep

Ingrediënten

400 gram mager ossenvlees of soepvlees 
50 gram olie 
4   uien 
1 teentje(s) knoflook 
2 theelepel(s) rozenpaprika 
  zout 
30 gram meel 
1 theelepel(s) tijm 
0,5 theelepel(s) majolein 
0,5 theelepel(s) komijn 
3 eetlepel(s) tomatenpuree 
1,5 liter boullion 
  worcestersaus 
2 eetlepel(s) rode wijn 
5 eetlepel(s) room 

Recept bereiding

Vlees goed wassen en in kleine stukjes snijden.
Uien in ringen snijden.
Vlees snel van alle kanten aanbraden.
Uienringen erbij geven en lichtgeel aanbraden.
Beetje zout, geperste knoflookteen en paprika erbij geven.
Kort aanbraden.
Meel erover strooien.
Kort aanbraden
Kruiden toevoegen naar eigen smaak. (Pas op, komijn overheerst).
Tomatenpuree toevoegen.
Kort aanbraden.
Dan de kokende bouillon toevoegen.
Bij matige hitte, licht laten koken.

Kooktijd 1-1,5 uur, soep dan naar eigen smaak oppeppen met de rode wijn en de room

Recept geplaatst op 23-12-2008 om 10:57:48 door en is 19702 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept oostenrijkse goulashsoep:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "oostenrijkse goulashsoep".


Vet Onderstrepen Cursief