Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 24 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Wildamuse

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Duitse
Recept bereidingstijd < 10 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Wildamuse

Ingrediënten

100 gram wildpate 
0   druppels cognac 
  versgemalen peper 
25 gram salami 
25 gram gekookte ham 

Recept bereiding

Maak de leverpastei smeuiger met de cognac en voeg peper naar smaak toe. Snijd de salami en de ham ragfijn. Meng salami, ham door de leverpastei. Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak en de schep de leverpastei erop, vorm hiervan een rol en laat hem in de koelkast opstijven

Recept geplaatst op 22-12-2008 om 19:49:09 door en is 5936 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept wildamuse:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "wildamuse".


Vet Onderstrepen Cursief