Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 17 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Rode rissotto

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.

Recept informatie

Recept menugang Bijgerecht
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 12 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Rode rissotto

Ingrediënten

2   rode uien 
75 gram boter 
3 eetlepel(s) tomatenpuree 
3 theelepel(s) papirkapoeder 
500 gram risottorijst 
2   flessen rode wijn 
3   kruidenbouillontabletten 
1 mespuntje(s) zout 
1 mespuntje(s) peper 

Recept bereiding

bereiden.
Snippere de uien. verhit de boter in een grote wijde pan en laat de ui glazig fruiten[Op een laag vuur]. Laat de tomatenpure en het paprikapoedere kort mee bakken, tot alle korreltjes met een vet laagje zijn bedekt. Breng onder tussen in een andere pan de wijn met de buoillontabletten aan de kook. Schep onder telkens roeren een schep vocht bij de risottorijst
en laat het volgens de aanwijzing op de verpakking gaar worden.
Breng de risotto op smaak met zout en peper.

bron: boodschappen

Recept geplaatst op 04-12-2008 om 14:52:10 door en is 3339 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Tagliatelle met walnotenpesto Tagliatelle met walnotenpesto

Beoordeel recept Waardeer recept rode rissotto:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "rode rissotto".


Vet Onderstrepen Cursief