Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Bourgondische appeltaart

Recept informatie

Recept menugang Banket
Recept keuken Bourgondische
Recept bereidingstijd 1 - 1,5 uur
Recept aantal personen 10 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Bourgondische appeltaart

Ingrediënten

300 gram bloem 
150 gram koude boterstukjes 
1,5 deciliter water 
  beetje zout 
2 eetlepel(s) custard 
6   geschilde appelen, in plakjes 
  bourgondische pralines 
2   eieren 

Recept bereiding

Bourgondische pralines: (gepelde amandelen in suikerlaag met rode bakkerskleurstof).
Zet het deeg onder elkaar. Bekleed een ingevette bakvorm (24 cm. doorsnede) met het deeg. Bestrooi de bodem met de custardpoeder. Vul met de appelen en de pralines. Klop de eieren los met de suiker en verdeel dit over de taart. Bak de taart 40 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 180 graden. Schuif de rooster dan een plaats naar beneden en bak nog eens 20 minuten. Laat even afkoelen in de oven en dan op het rooster.

bron: eirecepten

Recept geplaatst op 03-08-2007 om 05:23:19 door en is 8494 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept bourgondische appeltaart:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "bourgondische appeltaart".


Vet Onderstrepen Cursief