Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 17 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

De echte hongaarse goulash

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Hongaarse
Recept bereidingstijd > 2 uur
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
De echte hongaarse goulash

Ingrediënten

1 kilo runds of paardenstoofvlees 
1 liter vleesbouillon 
2   paprika's 
2   uien 
2   teentjes knoflook 
1   verse chilipeper 
1   groot blikje tomatenpuree 
  klontje boter 
  zout en peper 
  paprikapoeder 

Recept bereiding

Bak het vlees aan in de boter gedurende 6 minuten, haal het vlees uit de pan en doe het in een kom. Spoel de pan uit en laat weer een klontje boter smelten. Snijd de uien in schijfjes, de paprika's en de chilipeper in reepjes en hak de knoflook fijn. Voeg de groenten aan de gesmolten boter toe en laat 7 minuten sudderen. Voeg de tomatenpuree, het vlees en de bouillon toe aan de groenten.Roer alles goed om, en laat alles in 90 minuten gaar stoven.Bind de goulash met een papje van maïzena met water.

bron: Recept gekregen van een hongaarse vrouw

Recept geplaatst op 26-06-2007 om 05:48:08 door en is 13056 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Hongaarse goulash, de enige echte. Hongaarse goulash, de enige echte.

Beoordeel recept Waardeer recept de echte hongaarse goulash:
  

Recept reactie(s)

  : geplaatst op 14-07-2014 om 14:29:39
Dit was lekkere hongaarse goulash!

Vet Onderstrepen Cursief