Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 18 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Zeeuws spek

Recept informatie

Recept menugang Anders
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 50 - 60 min
Recept aantal personen 10 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Zeeuws spek

Ingrediënten

250 gram spek zonder zwoerd 
1 eetlepel(s) grove mosterd 
2 eetlepel(s) lichte sojasaus 
1 eetlepel(s) knoflookpoeder 
1 theelepel(s) uienpoeder 
1 theelepel(s) peper 
1 theelepel(s) paprikapoeder 

Recept bereiding

Meng alles voor de marinade. Prik wat gaatjes in het spek en leg het vlees in de marinade. Laat minimaal 1 nacht marineren in de koelkast en draai het af en toe om. Verhit de oven voor op 180 graden. Dep het vlees droog en schraap de kruiden van het vlees (dit verbrand anders). Rooster het spek in 40 minuten gaar met de vet kant boven. Eventueel de laatste 10 minuten de griil aanzetten om het vet krokant te bakken.

bron: smulweb

Recept geplaatst op 25-06-2007 om 19:20:11 door en is 8186 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept zeeuws spek:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "zeeuws spek".


Vet Onderstrepen Cursief