Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Gepocheerde eieren

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Balkan
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Gepocheerde eieren

Ingrediënten

7   eieren 
4 plakje(s) achterham ( dikgesneden) 
1 pakje(s) verse peterselie 
1 pakje(s) verse kervel 
1 pakje(s) verse dragon 
1 pakje(s) verse bieslook 
20   hazelnoten 
200 gram hollandse ganalen 
1   citroen 
2   tomaten 
1 liter olijfolie 
3 theelepel(s) mosterd 
1   krop ijsbergsla 
  citroensap 

Recept bereiding

Was de sla en droog de sla. Leg 6 mooie slabladeren op een dienschaal. Snij de hamschijven doormidden en leg op elk blaadjesla een stukje ham. Pocheer de eieren. Leg op elk stu ham een gepocheerd eitje. Gebruik het laatste ei bij het mengen van mosterd, de olie en wat citroensap. Breng dat op smaak met zout en peper. Was de verse kruiden, droog deze en hak ze fijn. Voeg ze bij de zojuist gemaakte mayonaise. HAk de noten grof en voeg ook deze bij de mayonaise, evenals een derde deel garnalen. Geef deze saus over de gepocherde eieren. Schep de rest van de garnalen op en garneer de schaal met nog wat citroen en tomaat.

Recept geplaatst op 04-04-2007 om 19:55:27 door en is 8490 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept gepocheerde eieren:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "gepocheerde eieren".


Vet Onderstrepen Cursief