Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 24 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Bonte salade

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.

Recept informatie

Recept menugang Salade
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd < 10 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Bonte salade

Ingrediënten

1 zakje(s) gemengde salade 
1 doos cherrytomaatjes (in 4-en gesneden) 
2   lente-uitjes (in dunne ringen) 
200 gram sperziebonen 
50 gram walnoten 
50 gram gorgonzola (in blokjes gesneden) 
5 eetlepel(s) yoghurtdressing (met tuinkruiden) 

Recept bereiding

Kook de sperziebonen in ruim kokend water met zout beetgaar en laat ze vervolgens in koud water afkoelen.

Rooster de walnoten, ongeveer 3 minuten, in een droge koekenpan op een hoog vuur.

Meng de gemengde sla met de sperziebonen en de tomaten en garneer met de walnoten, gorgonzola en lente-uitjes.

Schep de yoghurtdressing over de salade en serveer direct.

Recept geplaatst op 10-12-2006 om 13:02:38 door en is 12437 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Frisse zomersalade met broccoli Frisse zomersalade met broccoli
Frisse ijsberg salade Frisse ijsberg salade
Witte koolsalade Witte koolsalade
Goed gevulde salade Goed gevulde salade

Beoordeel recept Waardeer recept bonte salade:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "bonte salade".


Vet Onderstrepen Cursief