Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Kastanjechampignons gevuld met gamba’s

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.

Recept informatie

Recept menugang Lunch
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Kastanjechampignons gevuld met gamba’s

Ingrediënten

1 bakje(s) kastanjechampignons 
1 teentje(s) knoflook (fijgehakt) 
1   ui (fijngehakt) 
2 eetlepel(s) olijfolie 
12   gepelde gamba´s 
2 eetlepel(s) gehakte peterselie 
  zout en peper 

Recept bereiding

Haal de steeltjes van de champignons en hak deze fijn. Hou de champignonhoedjes apart.

Verhit de helft van de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook, voeg de gehakte champignons toe en bak deze tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met zout en peper.

Verhit de overige olie in de pan en bak hierin de gamba’s, bestrooi ze met zout en peper. Haal de gamba’s uit de pan en verwarm in de overgebleven olie de hoedjes van de champignons.

Vul de hoedjes met het champignonmengsel en leg hierop de gamba, bestrooi met peterselie.

Recept geplaatst op 10-12-2006 om 12:17:07 door en is 24947 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Wraps met zalm Wraps met zalm
Biefstukreepjes met rauwkost en rucola Biefstukreepjes met rauwkost en rucola

Beoordeel recept Waardeer recept kastanjechampignons gevuld met gamba’s:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "kastanjechampignons gevuld met gamba’s".


Vet Onderstrepen Cursief